Прекрасно, поздравления Данчо!
Какво забъркваш Левски, бре идиот, та ние от няколко години знаем, че ни е нужно време, за да си стъпим на краката. Коя титла, за тази във втората шестица ли говориш, то вие правихте любов с ФК Ботевъ тогава. Засрами се малко и кажи истината, кой, къде и как и върнете на Септемврийско знаме, това, което им откраднахте! Понесете си заслуженото, като мъже с достойнство, опс... това на крадците не им е познато!
Съсипа отбора, а сега под вол теле търсиш!
Не ви е срам с помията, която хвърляте, но има кой да гледа...
След победата над вторите, всички пред парламента, за да се забавляваме заедно със волейболният отбор на България - Европейски Шампион за 2015!
Има съд за тези неща, не пиши, а действай. Като пишеш, първо се запознай с историята на "Левски" и след това се изказвай, кой какво има и няма!
За спонсори недей да говориш, Виваком на кого беше спонсор преди години, или паметта ти е къса!? Тогава не бяха странни, нали ;)
Хайде със здраве и успех във "В"!
Какъв гранд, бе Кире!? Докато ние си говорим глупости и ми дрънкаш за същите калъфки, които и вие имате от години, други се смеят ;)
Каква наша грандомания визираш не ми е ясно, като се клатушкаме ту нагоре, ту надолу от няколко години!?
Поне правим нещо и не хленчим постоянно и за всичко, приемете че ви използваха и все още ви използват и направете така да започнете начисто, че след години, ще обвинявате всичко живо, но няма да търсите вината в себе си!
Къде бяхте вие, когато ви окрадоха, какво правихте, когато се правиха тези сделки и трупахте дългове, каква беше вашата позиция!?
То за спечелването на аматьорската, още не е късно ;), ще имате шанс и догодина!
Ех, Кире, дано се паднем с вас, че да слезете малко на земята и да осъзнаете къде сте, че много грандомания ви тресе!
П.П. Може аматьорската купа да спечелите, ще се хвалите и с нея след това... а забравих, изплашихте се от Витоша и се отказахте.
Защото са желани и от Литекс и от Лудогорец хахахах.