съдията спаси Левски от поредна загуба
Преди да дойде в Левски Обертан има 3 вкарани гола в кариерата си в мачове за първенство 1 в Бордо 2 в нюкясъл
добре ,че беше съдията ,че Левски взе точка Левски няма собственик ,няма тренер ,няма футболисти потдържат го само платени Журналисти.
всеки е свободен да заработва парите си където иска ,ако организаторите го желаят много и смятат ,че ще спечелят от участието му могат да си платят и да го получат като участник.
четирите отбора който използват съдийски аванти са трагични в евро турнирите Славия ,ЦСКА,Левски и Берое това са фактите
Левски е Биг брадър.
време е Кабаков за тази си грешка да бъде изхвърлен от българския футбол,ТОЙ изобщо не гледа изпълнителя на корнера.и свири дузпа преди топката да влезе в игра.
нарушението е преди да се изпълни корнера
за сега е кабаков свири дузпа преди да е изпълнен корнера
мачът трябва да се преиграе .
този свири дузпа преди да е изпълнен корнера.
С Хубчев начело ще продължим да градим здрав колектив за футбол няма да говорим
най-накрая късмета ни изостави,с добър колектив до тук трябва сериозен тренер .за колектива ........майкъл Джордан и Денис Родман никока на са си говорили в живота и на терена , но Чикаго Булс беше най-добрия отбор на света.Мисля ,че Хубчев се провали в избора си на футболисти от отбора липсват Марселинио,Микижан,Дяков и Бакалов.
Падне ли ББ от власт трудно Левски ще остане с шестицата.
май Дядо коледа ,ще докара нов тренер на Левки .С ОБЕРТАН ,МАРИАН И ТИАМ АКО НЕ СА СЪДИЙСКИТЕ АВАНТИ ЛЕВСКИ ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРИБОРИ С ЧЕРНО МОРЕ,ЛОКО И БОТЕВ ЗА ШЕСТИЦАТА.
трябва да си много тъп да се занимаваш с мачове играни преди 50 години в епохата на социализма.
АНТИ- ФУТБОЛ ТОВА Е ДЪРЖАВНИЯ ОТБОР БЕРОЕ
БЕРОЕ НЯМА УДАР В ОЧЕРТАНИЯТА НА ВРАТАТА ЗА ЦЯЛ МАЧ .ТОВА КОЕТО ИГРАЕ БЕРОЕ НЕ Е ФУТБОЛ И СИ МИСЛЯ , ЧЕ НЯКОЙ ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ЗАБЕЛЕЖИ .НЕ СЪМ ФЕН НА ЛУДОГОРЕЦ .
това ако не е дузпа ,,
Черно море игра с 8 българи в основния състав а Левски с един .
38 годишния Георги Илиев надигра за трети път това първенство трагичните Обертан ,Мариан и Тиам това е истината твоето е каквото са ти написали от Левски.
без бутонки къде си
Без бутонки този Левски е пълен с некадърници Стоянович и Обертан вън .
ако има честно съдийство Левски трудно ще влезе в шестицата ,ако им махнеш точките подарени от явни съдийски аванти в мачовете срещу Черно море ,Ботев ПД,Ботев Вр,Дунав ЦСКА минус 10-12 точки е ми при другия отбор на бат Бойко Бистрица,това е истината
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Герена е сварталище на некадърни ръководители който плащат на гонг и диема да лъжат ,че левски се доближава по класа до лудогорец
Първо минете два кръга в Европа и тогава претендирайте ,че сте отбор ,Черно море Ви навряха във вратата в продълженията .
Левскари с вашите пари се финансират Гонг и Диема ,а те ви заблуждават ,Левски има посредствени футболисти и тренер.
парите за Левки отиват за Гонг и Диема
  • 2