Тази статия да бъде дадена да се прочете от Тити Папазов... А не да се прави ново клубче с доста задължения
А да прилича на Герена Арена и да се строй с държавни пари ли?
Точно затова питам, защото задълженията се тиражират по медиите и аз пиша това, което чета и слушам. НО ми е чудно ако няма нищо нередно, защо се прави нов клуб? И някой колега тук казваше, че този клуб участва нелигитимно в НБЛ, заради пропуснати срокове.
Аз само питам защо се прави един нов клуб, след като стария е за чудо и приказ. И трябва да си много ограничен, ако смяташ, че един клуб плаща само заплати... Повече не искам да водя диалог с теб, не си заслужава...
А защо се направи този нов клуб? и вярно ли е, че има задължения този клуб?
Прав си. Нямаме такъв клоун като Тити и по-добре. Тити знае само да лапа и да се гъзи на всеки, който е на власт. Винаги е с тези, които са на власт. Да не припомняме какво беше, когато беше кандидат-кмет за София и сега как е 1ва дружка с ББ. И пак питам, защо се направи нов баскетболен клуб и вярно ли е, че старият е имал 12 млн. задължения?
Аз с такива "капацитети" и "разбирачи" не бих говорил и на тема квартален футбол, камо ли за професионален.. Ама я кажи припозна ли новото клубче на клоуна Тити?
Никъде не споменавам ПФК, а БК-баскетболен клуб.. Иначе ПФК недей го споменава. Там всичко е ясно като бял ден!
Защо държавата не може да помогне на ЦСКА, ама на Левски трябва да кажела нещо... Това какво е? Двоен стандарт? И питай по този въпрос членовете на УС на СК Левски - като почнеш от Делян Пеевски, минеш през Алексей Петров, та завършиш при Нешка Робева и Сиракова-Раева..
А защо се направи Левски 1914? Ако предишното дружество си е наред, защо се направи това? И още един въпрос - припознахте ли го вече или..?
Ех Тити, ех Папазов, защо не каза нищо за баскетболния клуб с 12млн задъжения? Защо не каза нищо за държавната поръчка- за ВТБ, за Щрабаг, за Лафка? Защо не питаш откъде един адвокат и един на държавна заплата, изплащат 1млн лева на НАП за 1 месец и 2месеца след оттеглянето на агент Тара? И явно 100йчп ви е бръкнал с пръст дълбоко в онези отверсия, намиращи се отзад..