Коментара ти е смешен почти колкото и тебе...Доста тъпо звучи разградчанин да нарича русенци селяндури..Или ако просто правиш някво си свое сравнение между Русе и Разград по-добре недей.. ;)
Слабичкии сме Попее...квото и да си говорим....както и да се управдаваме,
такава е реалноста..
Бравооо!!!
Истинския фен отива на стадиона заради самата игра и любовта към отбора си,а не за да "воюва по трибутните"..Бил съм на мачове в Европа и хората навсякъде подкрепят отборите си,но в рамките на разумното...За това евалато за коментара ти...ако повечето хора в България мислеха по тоя начин,стадионите ни най-вероятно щяха да са по-пълни...;)
Дано тая "гоненица" след време да повлияе позитивно на българския футбол.. Лудогорец е ясно,че е трудно да бъде "догонен",но нека поне бъде стимул за другите отбори да ги догонват и евентуално да се вдигне класата на българското първенство..
Ред Бул Залцбург не е добре да ни се падат..Апоел и Селтик според мен са най-добрия вариянт ако ни се паднат..
Разбирачите дето коментирате,че в Лудогорец нямало българи сред титулярите,явно не сте гледали английски футбол,за да видите по колко англичани има в техните състави.. :) Ман. Сити когато излизаха да играят с по 1 англичанин в отбора си,никой не ги коментира и не му прави впечатление..П.С. не сравнявам английското първенство с нашето,нито съм фен на Лудогорец,но проблемът ви не е в това че няма българи а доминацията им в България през последните години.. ;)
То хубаво новите екипи,но поне футболягите ни да ги носят с повечко гордост и хъс за победи.. :)
Най-накрая !!! Е това е пътя за националният ни отбор според мен... :) Дори в началото да губят мачовете си поне ще падаме с млади момчета които след време ще се сработят и все пак имат някъква перспектива пред себе си ,а не с доказаните ни 30 годишни "звезди"..
Фен съм на Ливърпул откакто се помня,но пожелавам успех на Лестър..Симпатичен и борбен отбор са и дано станат шампиони ! :)
Амии нормално е да се мисли за граденето на нов отбор..Като цяло тия футболисти които викаха толкова години с нищо не показаха,че заслужават да играят на голям форум..Не че имаме голям избор от добри футболисти ,но младежкият ни национален отбор може да даде доста талантливи играчи на мъжете...По-добре да изградим нов отбор от по-млади играчи,който поне имат шанс да се развиват отколкото да "разцъкваме" с 30 годишни футболисти... ;)
Браво момчета!!!