Едва ли има човек в тази държава, който вярва на тази глупост! Делян спаси Левски и в момента ако си мислите, че тези карти се изкупуват от фенове значи трябва да сте много зле! То не бяха скрити, пък открити подаяния за да се запази синята "светиня" любовницата на сериозни помпачи! То един цирк, едни акции, един Тити влажноочкото и т.н. Срамът е голям ама за онези истинските фенове, дето отдавна им се повръща от слугинаж!!! ... а и не само при сините!
@CTEoloAH Тепърва ще става по-зле Стефо! Отдавна спрях клюкарника спуткал, явно и тук нещата вървят към абсолютно същите глупости, лъжи, подмятания, настройващи статии! Медиите в България са толкова продажни, че са чак гнусни! Не случайно сме на последно място по свобода на словото! Така ще си бъде и за напред! Само лумпени ще влизат по тези сайтове тип клоака и ще се празнят ако видят ЦСКА с тире! Много жалки хора, много!!!
@peliforewer Така е брат. И този сайт отива към block!!! Да не говорим, че са напълни с разбирачи. Някакви "истини" ги гонят. Нека си четат спУткал и новото им отроче гонг и да си бълнуват! На разбирачите ще им кажа само, че вчера Ройтерс написа статия ЦСКА 31 кратния шампион, който съмнително изгуби 32рата си титла! Т да им кажа, че Ройтерс според мен са много по-неутрални от тукашните платени сайтчета! А със здраве!
@Nevsky Абсолютно си прав!!! Писна ми да виним този и онзи, а на терена нула! За ръководството и схемите да не говорим! Направо съм отвратен от случващото се не само на Армията, но и като цяло! После излизат разни журналисти да се вайкат защо нямало хора по стадионите. И ние сме си виновни! Вместо да се вдигнем и да кажем НЕ на схемаджийството, ние с двете ръце подкрепа за ГГ, подкрепа за СС, подкрепа за на баба им хвърчилото! И другите уреждали, ама не ми пука за другите! Аз съм от ЦСКА и се отвращавам от нашите глупости!
Закривай кочината наречена БГ футбол! Докато лудогорец тръгват в шампионата със сигурни 30 точки от анално податливи гусни отборчета ще е така ЗАВИНАГИ! Ботев и Черно Море са отборите с най-разкечени анални отверстия! Такива отбори не заслужават нищо! Представям си колко пари са нагушили за да не пуснат гол на Армията! Нещо набързо се отърсиха от шока от ЗАСЛУЖЕНАТА им загуба за купата! Как пък не се озъбиха така на Лудогорец! За черно море да не говорим!!! Абсолютно подпечатана загуба с аматьор за първи път на вратата! Мислех, че ще му вкарат поне 5, но явно от Лудогорец са се смилили над 18 годишното момче и са му напраскали само 4! Ако не бе той, то Чинката бе назначен за евентуална поправка! Кур за БФС и за цялата продажна сган! Кур и за всички в ЦСКА, които си мислят, че работят на битака в ЛОВЕЧ!!!
Закривай кочината наречена БГ футбол! Докато лудогорец тръгват в шампионата със сигурни 30 точки от анално податливи гусни отборчета ще е така ЗАВИНАГИ! Ботев и Черно Море са отборите с най-разкечени анални отверстия! Такива отбори не заслужават нищо! Представям си колко пари са нагушили за да не пуснат гол на Армията! Нещо набързо се отърсиха от шока от ЗАСЛУЖЕНАТА им загуба за купата! Как пък не се озъбиха така на Лудогорец! За черно море да не говорим!!! Абсолютно подпечатана загуба с аматьор за първи път на вратата! Мислех, че ще му вкарат поне 5, но явно от Лудогорец са се смилили над 18 годишното момче и са му напраскали само 4! Ако не бе той, то Чинката бе назначен за евентуална поправка! Кур за БФС и за цялата продажна сган! Кур и за всички в ЦСКА, които си мислят, че работят на битака в ЛОВЕЧ!!!
Абсолютна пародия! Не само, че Чинката е съдия за да няма изненади, ами и от Черно Море са презастраховали загубата с вратар дебютант! Грозно, а Ботев разбира се са си обули гащите срещу червените, а не както бяха разтворили бузки срещу Лудогорец! Бързо им мина кризата след загубата на финала! Естествено ЦСКА са си виновни сами!
Няма интрига Ники, за това няма фенове! На българския фен му писна от лъжи, манипулации, принудителни фалити, трансформации, измами, съдийски безобразия и какво ли не! Казваш, че не виждаш логика...има логика, на всички ни писна от мафиотщина и манипулации! Писна ни преди и след всеки мач да мислим за уговорки, най-вероятно напълно заслужено! Просто ни писна! Надявам се, че получи отговора на въпросителната си и сега ще го разбереш!
Много готин човек е Георги Тодоров и има уважение към съперника! Ето това е достоен противник! Жалко, че ще сложат Хубката на негово място
@us_milev Толкова ми е противно брат, че направо ми се повръща от поредната доза лайна изсипани от големите сини "моралисти", които две години реваха, че ЦСКА не плащали към НАП! Гнусно и противно! Винаги е било така и ВИНАГИ ще бъде така!
Няма по-мафиотска държава в Европа :( Жалко за обикновените хора, които работим и си плащаме всяка нова тъпотия която ни измислят като задължения към управниците на родината!
@Romanisto Поредните глупости на ръководството! Сега като изтипосат поредния млад специалист, който тепърва се учи и хайде поредна нулева година! А тези дето много пишат разни дати да им е ясно, че ЦСКА никога няма да умре!!! И че техните отборчета, без значение как се наричат няма да достигнат никога, АМА НИКОГА успехите на ЦСКА! Нито като клуб-нито като славни играчи печелели златни топки, ставали голмайстори в най-добрите първенства и т.н. За това комплекса им е толкова силен и само слагат някакви дати и при всяко включване смисъла на живота им е да напиша ей така от сърце, че нямало ЦСКА...хаха ако не беше толкова жалко, щеше да е забавно...
Не мога да разбера какво беше това отричане два месеца. Нямало да идва, пък щял да идва, от Левски мълчат като пукели, същите лайна като в червения лагер!!! Бе излезте като мъже и кажете бе глупаци! Милиони фенове го заслужават!
@Mariana74abvbg Така е Марианче, ама как да накараш озлобения фен да прогледне...
Имате право момчета, за всичко, но при нас хората не ходят какато преди по стадионите поради две причини. Гнусни, порутени и мизерни стадиони, и най-важното!!! Продажно първенство! На всички им писна да се бута един отбор, да се пращат поръчкови съдии, да се играе важен мач и после всички да се питаме, абе тук имаше ли уговорка! Причината не е, че не си обичаме отборите, даже бих казал, че българския фен дава сърцето си за любимия отбор, но отвращението от футболната мафия е голямо и отблъсква повечето хора! Това е причина, проста и ясна.
@chalga Вкараха ЦСКА София в елита защото на Киро му се срина телевизията без ЦСКА!!! Няма първенство без ЦСКА и всички го видяха! Канал 3 имаше повече гледаемост от платените Диеми!!! Това не е нещо, което си измислям, от самите телевизии си го казаха! Само да добавя, че така ще бъде и ако Левски не са в елита, нещо, което реално може да се случи! А иначе, че БФС е за заличаване, то е ясно! Прогнила пасмина, която си търси кръводарители, както си написал!
Абе и тук ли почнахте като в спуткал да се обиждате все едно сте най-долните селяци??? Хайде стига глупости. Вече няма едно място, в което човек да изкоментира нещо за някой отбор и да не му скочат, че бил нещастник, мърша или не знам си какво. Тук се псувате без да се познавате, а лятот като се разминавате в планината се поздравявате и показвате, че сте хора. Какво ви става не знам. Явно доста гняв се е насъбрал в народа ни поради едни или други причини...а наздраве и по-леко с изказванията, че някъде ще забравите, че говорите, а не пишете и последиците ще са болезнени.
@red1973 Точно така брат! Точно така!!!
Е, всеки път се опитвам да реагирам по-леко, по-мъдро, но това преля чашата! Да ви пикам и на собственика, и на скаутите, и на ръководството, и на мрънкащия треньор, и на бездарните играчи! Вие наистина не сте ЦСКА!!! Наричат ви цска-София...ами не, НЕ СТЕ!!! Не сте нито ЦСКА, нито София!!! Писна ми от вас долни бездарници!!! Ганчев три години вече е на битака, купува-продава, сменя...това не е женския пазар!!! И да, имаше дузпа, който го отрича няма сърце, но аз не искам дузпи да ме спасяват, вярно е и че Ботев играха като за финал на Шампионската лига, нещо, което не направиха с Лудогорец, когато бяха без гащи и се надупиха, ама те не са ни виновни! Вие на Армията сте нещастници, не заслужавате грозната фланелка тип покривка, която не знам кой бездарен дизайнер ви е направил! Гришата да си взима катуна и да си го води в Ловеч, в Микре, Каспичан или където и да е! По-добре да няма ЦСКА, отколкото някакви бездарници да се подиграват с това име на Армията! Няма такива некадърници!!! То брат не знаеш от къде да ги подхванеш, да ги псуваш ли, да ги биеш ли, да ги събличаш ли.........ба*ти мъката батко!
@Yellow_blood Какво пишеш бе брат? Вие не можете да минете центъра 45 минути! 100% дузпа....това, че червените пак обикалят смао наказателното поле без да правят нищо съществено го виждаме всички. Но Ботев ОТНОВО не играе нищо, само руши и чака на контра, вкъщи, пред пълен стадион! Кой е смешния?
Пародията е пълна! Сега поне ще имат извинения за странните тото резултати, с които ще се избиват едни парички, а феновете........за тях отново замазване на очите и чакане на следващия буфер на треньорския пост! Смешно, продажно първенство! И както е написал Munich1, за това хората, които могат да помогнат на Левски седят встрани! Никой от тях не иска да е изтривалка!
Абе приятели, вие наистина ли мислите, че всичко е реално и чисто? Вие не знаете ли кои са собствениците на водещите три отбора в България? Гришата ще си прави битпазара на Армията, онзи крадеца с флота ще си купува телевизии, медии и първенства, а пък третия собственик на efbet ще се спука да вкарва левскарите в схеми! Вие как мислите се изплащат близо 40 милиона, които нарастват всеки ден и то с отбор, който не се бори за нищо и не печели нищо! Отворете си очите, битката е по трибуните! Любовта също! Долу на терена е цирк!
Нови
profile-img
Браво бе момчета от Черно Море! Ако и другите играят така сърцато срещу Лудогорец, а не като Ботев, които си свалиха гащите за 3:0, то зелените ще се затрудняват много в борбата за титлата, не само тази година! Ха, разбира се ако Левски и ЦСКА решат да спрат с глупостите и се сетят кои са!
@mitko_u Прекрасно написано, но кой да вникне :(
@zeyford Със същите очи, с които гледаха Ботевистите след първия двубой когато съдията отново се насра, ама в друга посока!!! А иначе е ясно, че си има още един двубой с Локо, не знам защо от ЦСКА си помислиха, че ако спечелят срещу Ботев, то ще успеят и на финала. Цял сезон за шампионата съдиите рязаха и Левски, и ЦСКА само и само Лудогорец да е напред, първия двубой с Ботев за купата яко резачка..и сега...кога нещата бяха в обратната посока, едва ли не изкарахте най-ощетявания отбор цяла година за съдийски?!?!? Отворете си очите! Не се спряхте с фенщината и обидите, не се спряхте! Само дето всички лекичко забравят, че догодина милите ни "грандове" ще сглобяват пак отбори почти от нулата и пак ще хапнат дръвцето купувайки на килограм някакви наемници, вместо да си спомнят и на двете места, кога и с какви футболисти са станали големи!
Абсолютна амтьорщина от футболистите на червените! Но за сините фенове дето са много доволни мога да кажа, че през последните десет години ЦСКА има две купи и една Суперкупа. Левски няма нищо! Всяка година ЦСКА е претендент почти до последно и само смотаните играчи и разбира се "прекрасното" съдийство, което дърпа и сини и червени от Лудогорец ги лишава от титла, а сините само псуват и играят за нищо, без желание, без мисъл за бъдещето. Догодина пак ще е смях! И двата ни "гранда" ще обиграват нови отбори за 67-ми път! Другата година сигурно ще е най-лесната титла за Лудогорец!
Не се сещам за други такива наглеци като тези от БФС! Най-лошото е, че са безстрашни, мислят се за недосегаеми! ИЗМЕТ!!! Вместо да вземат мерки те глоби да си имат за пиячка за ресторанта на последния етаж на скапаната им база! Всичко се връща!
"Оставете съдиите".....мекотелно, срещу Лудогорец ви рязаха като дини, а ти да ги оставят? Малко останаха мъжете в българския футбол, само поплювковци! Феновете са 50 пъти повече сила от вас слабохарактерни глупаци!
@mudyr Приятел, ти май не си гледал честването на 70 годишнината на ЦСКА, където бяха легенда-до легенда! Всички легенди подкрепят този както ти го наричаш отбор. Топ нападателя на ЦСКА, Барса и Националния отбор е един от собствениците, а друг топ нападател на ЦСКА, Атлетико Мадрид, Национален отбор е треньор! Всички легенди са зад "този" както казваш отбор! Ако визираш Лечков и Костадинов, продажните плъхове нямат място на "Армията"! А най-важното в случая е, че легенди на Левски като Наско Сираков, Георги Иванов, Илиян Илиев, Емил Велев и да не изреждам също виждат ЦСКА в "този" както го наричаш отбор, но това е нормално защото това е ЦСКА! Наистина това са глупости!!! Едните били Литекс, другите Динамо, третите Полски Тръмбеж??? Що за тъпотии??? А относно защо ЦСКА влезнаха в А група, отговорът е прост и от БФС си го заявиха! А група е обезмислена и за Кирето няма парички от Диемите! Канал 3 стана по-гледаем от Диема именно заради ЦСКА! Не си мисли, че на феновете, на който и да е отбор им харесват тънките далаверки! И левскари и цесекари и всички нормални хора се отвращават от далаверите в БГ футбола!
@zigi_zagga1234 Здравей, не се заяждам с теб, но ми е интересно на колко години си? Под всяка статия за ЦСКА ти имаш по минимум 3 коментара, в които изразяваш силна омраза и жлъч! Силно се надявам да си млад човек, защото това е оправдание сега да си буен и не до там разумен. Тази яростна омраза към ЦСКА е комплекс и това ще ти го каже всеки. Явно си имаш своите причини, но ако наистина си млад човек сега е момента да се усмихнеш на света около теб и да се учиш тепърва на уважение и повече позитивизъм. Това ще ти даде само плюсове за напред и сред приятели и в семейството! Успех!
  • 1