Ръководството на Левски се похвали с изключителната активност на феновете от старта на кампанията с членските карти "Аз съм Левски". "Сините" разкриха, че са реистрирани над 3000 поръчки, или повече от 100 заяви на всеки час.

Lap.bg
16 снимки

"Публиката на Левски пише история! За пореден път! За по-малко от 24 часа от старта на кампанията за членските карти „Аз съм Левски“ бяха регистрирани над 3000 поръчки, или повече от 100 заявки на всеки час. Левскарската общност доказа за пореден път, че е несломима и непоколебима.

 
Благодарим на всеки един левскар, който продължава да споделя енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който заяви по категоричен начин своята подкрепа и принадлежност към любимия клуб!
 
Ние сме убедени, че рекордите ще продължат да падат един след друг, а за да сме в състояние да отговорим на нуждите на всеки един от Вас и възникналите въпроси около кампанията „Аз съм Левски“ Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
 
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg", написаха "сините".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.