Мнооого лесно копираааш... Поставяяяш и си взимаш хонорара...
Е той нали ходил на Камп Ноу в Мадрид ха ха... Виждал съм селянин с пари да се прави на баровец, но селянин без една стотинка да го прави...
Голямо БРАВО за материала! Всеки иска всичко около него да се проваля, за да не е сам в мизерията!
Много ме е яд за отпадането на Лудогорец, но мисля, че беше нужното зло. Дано следващия път, без значение дали играят ШЛ или ЛЕ, а дори и нашето си първенство, да действат, здраво стъпили на земята! Никой не печели от отпадането на който и да било наш отбор, но Лудогорец си го заслужиха! Бий, за да те уважават! Уважавай, за да не те бият и децата!
Успех на Лудогорец!
Публика няма, футбол... стараят се момчетата колкото могат. За Б група не съм запознат, тъй като тя не съществува за медиите в България, дано сега покрай вторите отбори на Лудогорец и Литекс има малко светлина, но едва ли. Иначе Локомотив ГО съм сигурен, че бие половината отбори в А група по-посещаемост. Във В група също има много мачове, които събират повече публика примерно от Славия. То и без това отборите с потенциал да съберат над 10 хиляди зрители не са моного. Пловдивските отбори, Левски, Цска, Лудогорец ако им пее Азис след мача. Берое и Черно Море ако са във супер възход. Пирин мисля, че максимума им е 7-8 хил. Славия ако се борят за титлата могат и да съберат трицифрена бройка публика. Локомотив Сф се видя и на мача с Фейнорд, че максимума е 5-6 хил с неутралните. А Литекс с тези евтини билети от по три лева е престъпление, че не могат да събират поне по 2-3 хил на мач(Ако приемем, че причината е цена-качество).
Ако първия мач беше в Молдова и Лудогорец бяха били с 2-3 гола, сега никой нямаше да дори да си помисли за трагедия след този резултат. Вярвам, че Лудогорец ще вземат своето на реванша. Гледайте жребия в петък, съперникът ще е за Лудогорец. Разбира се, успех и на Берое и Черно Море. Дано имаме три отбора в третия кръг на ЕКТ.
Касев е любовница на Гигов... Никаква промяна няма! Истинска промяна и добро бъдеще за Локомотив се казва Иван Василев, но Гиги лъжеца прави всичко възможно да го откаже.
Нищо не сте споменали за страхотната атмосфера, която създадоха железните бригади и феновете на Ботев. Всички те заслужават адмирации за това, че са пътували за финала при юношите!
Твърдо зад Иван Василев! Човека е легенда на Локомотив и го боли за отбора.