Наистина няма невъзможни неща за Барселона, особено в елиминации в Шампионската лига.

В техни мачове може да се свири дузпа в тяхна полза при спряна игра (Милан), да се даде червен картон за противника за изритване на топката по-малко от една стотна след даване на сигнала на съдията за засада (Ван Перси), да не се свирят поне 4 дузпи за протвиника в един мач на полуфинал (Челси), да се спечели финал с гол от очевадна засада (Арсенал), да се отмени решителен гол на противника в полуфинал за неправилно дишане (Шевченко), и т.н. и т.н.

Това са само по-фрапантните неща, въобще няма да се спираме на изолирани невинни инциденти като дузпичка тук, червено картонче там, или други подобни.

Така че ситуациите в мача с ПСЖ са дребни прегрешения, просто ТРИ ситуации за дузпа отидоха в правилната посока, какво толкова?

Барселона никога не е бил гранд извън Испания, имат един КЕШ благодарение Кройф и Стоичков, всичко друго е лъжа и измама, огромна манипулация на УЕФА.

Проблемът е, че играчите на Барса тези неща ги ЗНАЯТ и се възползват от тях по най-безскрупулен начин във всеки един по-завързан мач.

И най-красивото е когато техните апологети след всяка подобна ситуация започнат да обясняват - да, имаше грешки, но Барса и без това си бяха по-добри и заслужаваха да победят. ОК, дайте поне веднъж да видим като са толкова по-добри дали могат да се измъкнат САМИ от тежка ситуация ПРИ РАВНИ УСЛОВИЯ? Може ли, поне веднъж, ей така, от любопитство?

Мачове като този с ПСЖ са срам за футбола, който не осъзнава това е дълбоко заблуден и собственоръчно подписва смъртната присъда на красивата игра.

Позор!
Нивото в Гонг винаги е било ниско, но тази статия изорава дъното като търмък.

Съчинение на второкласник от типа "какво правих през лятната ваканция". Неграмотно написано (дори и след редакцията).

А съдържанието...о, съдържанието.

Десетка!
Е, как се чувства авторът сега след подобна полюция? Нали още Моуриньо уж беше планирал формата така, че да е пикова за втората фаза на Шампионската лига?

Нивото в Gong е (и винаги е било) на потресаващо ниско ниво. Разберете - КОМПЛЕКСИРАНАТА И СЛЯПА ФЕНЩИНА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА!
Мозък - Липса - Драма
A град Монтана дали е мултикултурен?
"Няколко са хората, довели клуба до просешка тояга"

Ники Александров също е един от тях, с вечните си дитирамби за гробокопача Стойчо.
"оттогава успехите ни са домакинства на големи форуми, на които публиката ни впечатлява с право целия свят."

Не е точно така. Най-големият ни успех в последното десетилетие безспорно е влизането в четворката на олимпиадата в Лондон. Без Казийски, извън България.

Следващата година влязохме в четворката на европейското в Полша и Дания. Пак без Казийски. По пътя към полуфинала обърнахме Полша от 0:2 до 3:2 в мач, който съвсем не се игра в София, а пред 15 000 в Ерго Арена Гданск.

Същата година (2013) влязохме и в четворката на лигата на финалите в Арженитна след победа във финалната шестица над...домакина Аржентина. Пак без Казийски.

Да не говорим, че без Казийски играта ни е много по-разнообразна, тъй като се използват всички елементи на атаката, а не се атакува единствено през него. А посрещането ни (и като цяло играта ни в общ план) е много по-балансирана с играч като Скримов.

Колкото до третите и четвъртите места - може да звучи парадоксално, но по-често четвъртите места се взимат от отборите, които са по-силни, тъй като амбицията им да играят финал е по-голяма и се раздават докрай в полуфиналите, което съответно води до липса на фокус в малкия финал. Така че това дали сме взели бронз или сме завършили четвърти не е голям критерий за класата на отбора в конкретния момент.
И в Турция през 2009-та. В малкия финал смачкахме Русия с 3:0.
Качеството на тази статия е на по-ниско ниво дори от вчерашния мач, което би трябвало да говори достатъчно.

Казвал съм го и преди - какъвто ни е футболът, такава ни е и жунралистиката. Ако БФС, Боби Михайлов и Изпълкома са основните тумори, журналистчета като тези в Гонг са метастазите.
Почивен ден за мисълта.
"Мачът със Струмска слава бе крайъгълен камък, бе фундамент, който постави ЦСКА за пореден път високо във футболната йерархия! А който наистина не разбира за какво иде реч - кофти за самия него! Той губи и явно тази игра никога не е докосвала нещо дълбоко в него."

Всичко е много хубаво, стига мнението на въпросния журналист да не беше тотално различно само преди месец, месец и половина. И стига да беше извадил поне за миг през последните 2 години (а и не само) "екстеншъна" на Стойчо от устата си, колкото да си поеме въздух за момент.

Деразй, Ники. Това, че футболът ни е на това дердеже, това, че ЦСКА е сега във В група, затънал в дългове, се дължи както на циркаджии като Томов и агресивни и некадърни простаци-комисионери като Стойчо Младенов, така и на "журналисти" като теб.

Казвам го с болка като цесекар.
*Анортозис, не АПОЕЛ.
Ами че вие го махнахте точно след Тампере, не беше ли така? Може би имаш предвид десетте малки негърчета?

После пък Литекс го махнаха след 0:4 от БАТЕ в Ловеч. БФС - след 0:1 с Черна гора в София. АПОЕЛ - след 0:2 с Работнички в Кипър (а може и заради това, кой знае: https://www.youtube.com/watch?v=Oek59G-x6PY).

Нормално е да се обърка човек с толкоз много "Тампере"-та ;)
*пропорционално
Станимир Колев и Валери Емилов... Единият имаше нужда от 1)вратар, който да хване топката и да я хвърли зад голлинията си; 2)дузпа; 3)вятър, който да добута заблудено балонно центиране до вратата; 4) рикошет, който да доведе до гол с корем секунди след като ХИК са ударили греда при 3:3. Другият пък изпусна една от най-важните дузпи в историята на Партизан.

Какво да говорим, класата е вечна.

А истината е, че футболът и журналистиката ни са като скачени съдове - качеството на едното е правопропорциално на качеството на другото.
Евала. Хора като Александров също имат вина (и то много сериозна) ЦСКА да е в положението, което е в момента.
Много точно мнение, напълно подкрепям като фен на ЦСКА. Нищо няма да се промени с половинчати мерки и отлгане на неизбежното.
"Така ли не се намериха едни 10 милиона"

Ми извади ги ти де.
Тази статия (а и като цяло почти всички на Николай Александров) показват кристално ясно какво точно не е наред с ЦСКА. И защо този клуб се е запътил към небитието.

Казвам го с болка, като цесекар.