"Историите на Edna жена – пътят към успеха" е събитието на Edna.bg, което ще събере три успели дами и един водещ и продуцент на Новините на NOVA, за да разговарят за успеха и пътят към него на. То ще се случи на 15 октомври между 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София.

Обичаният водещ Христо Калоферов и проф. Д-р Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет", бяха гости в предаването „Събуди се“ по NOVA.

В очакване на специалното събитие и двамата признаха, че това ще бъде много интригуващ разговор за успеха на жените, който има целта да вдъхновява. За Христо Калоферов предизвикателството е голямо, защото ще застане срещу три много успели дами, които защитават работата и кариерата си.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК

За себе си водещият на Новините на NOVA призна, че е изградил кариерата си преди да стане баща и това донякъде му е помогнало. За него би било изключително трудно да се бори за успехи в професията и да балансира в семейството, така че бащинството в по-късен етап е рабптещият модел за него.

Припомняме, че специални гости на събитието ще бъдат:

Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила“
Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК
Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ ИМ И СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЯХ! 

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъществява с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.

Вижте повече във видеото то „Събуди се“!