Социалните мрежи и интернет заемат сериозно място в живота на съвременния човек, а спортистите определено са сред най-честите потребители. Сексапилната руска състезателка по синхронно плуване Варвара Суботина, носителка на две световни титли за 2019 г. и на две европейски за 2018 г., призна, че е пристрастена към "Инстаграм".

“Мога честно да призная, че съм пристрастена към "Инстаграм". Ако нямам мобилен телефон в ръцете си и не мога да скролвам през социалната мрежа, се разтрепервам. Татяна Николаевна (старши-треньор на руското синхронно плуване) не използа социални мрежи, но редовно е информирана какво споделяме там”, разказа за своята пристрастеност 18-годишната рускиня.

Влиянието на социалната мрежа "Инстаграм" върху една от най-талантливите млади състезателки по синхронно плуване в Русия е толкова сериозно, че тя дори получава временна забрана да използва това приложение, тъй като това пристрастяване се отразява върху тренировките й.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐒🌴

A post shared by Varvara Subbotina (@varechka_subbotina21) on

“Миналата година моята треньорка Татяна Данченко ми каза, че се нуждая от почивка от "Инстаграм", защото имах нездравословно пристрастяване, което ми отнемаше прекалено много енергия. Имах забрана да споделям снимки. По-късно постигнахме съгласие, че това ще зависи от резултатите ми. Ако се представям добре - мога да направя пост”, добави младата рускиня.