Димитрова: Въпреки проблемите, момичетата се представиха по много добър начин

Весела Димитрова източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

Весела Димитрова източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

Наставникът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитрова коментира какви перипетии са имали новите златни момичета по време на Световната купа в Ташкент. Както е известно, нашите грации спечелиха един златен медал (финала на три топки и две въжета) и две сребърни отличия – едно от многобоя и едно от финала на пет обръча.

Димитрова разкри, че заради промяна в изискванията се е наложило в деня на състезанието да се видоизменят съчетанията, но въпреки това гимнастичките ни са били безупречни.

"Много съм доволна от представянето на момичетата, играха много умно. Поради промяна в изискванията, се наложи да правим промени в съчетанията в деня на състезанието. Въпреки съпътстващите ни проблеми, те успяха да се представят по един много добър начин и отново показаха, че са млад отбор с огромен потенциал“, започна Весела Димитрова за сайта на Федерацията по художествена гимнастика.

„Предстои ни още много работа и ние с момичетата отлично знаем това. Искам само да са здрави, останалото ще го постигнем с труд и упоритост", завърши Весела Димитрова.

 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Художествена гимнастика

Други спортове