Реванш между Хабиб Нурмагомедов и Конър МакГрегър изглежда все по-вероятен, след като и бащата на руския боец Абдулманап призова за такъв, но по боксовите правила, а не в октагона.

„Ако става въпрос за мач срещу Конър по боксовите правила, ние сме заинтересовани от подобна битка“, коментира Абдулманап Нурмагомедов в интервю за руското издание „Izvestia“.

„Хабиб показа, че е в състояние да спечели срещу най-добрите в смесени бойни изкуства. Той говори за това и преди, но малцина му вярваха“, добави бащата на UFC звездата.

„Сега след ярките победи над Майкъл Джонсън, Едсон Барбоса и Конър хората започват да вярват. Нурмагомедов може да го направи и на боксовия ринг. Хабиб има всички умения да спечели по правилата на бокса. Едно от ключовите му умения може да се нарече издръжливост“, продължи той.

Конър МакГрегър и Хабиб Нурмагомедов се изправиха един срещу друг на 6 октомври в октагона. Руснакът победи ирландеца в четвъртия рунд.

След това МакГрегър изрази интерес за реванш при правилата на ММА, докато Нурмагомедов иска той да се проведе по боксовите правила.

Трябва да припомним, че МакГрегър се изправи на боксовия ринг през август 2017 година срещу Флойд Мейуедър. Ирландецът имаше известен успех, но бе спрян в десетия рунд.

Евентуален боксов мач между Хабиб Нурмагомедов и Конър МакГрегър, разбира се, изглежда много малко вероятно, като се има предвид, че и двамата продължават да са в договорни взаимоотношения с UFC. 

Нурмагомедов и Макгрегър може да изхвърчат доживот

Временно отстраниха Макгрегър и Хабиб