Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика споделиха вълнението си от страхотното представяне и спечеления бронз в многобоя на Световното първенство в Баку.

„Чувстваме се страхотно. Радваме се за медалите и за това, че успяхме да изиграем съчетанията си. Чувстваме се като златни медалистки. Смятаме да продължаваме да показваме какво е художествената гимнастика. Щастливи сме от представянето си, надяваме се утре да го повторим.”

„Най-щастливи сме от това, че успяхме да изпълним плана си. Наистина сме доволни, треньорката ни също. Вчера си пожелахме Весела Димитрова да е щастлива от представянето ни. Радваме се, че това се случи.”

„Оценките ни бяха коректни. Не отговаряме за съдийството. Важното за нас е да играем съчетанията си, както трябва, а когато това се случва, ще бъдем възнаградени", казаха момичетата. 

Утре предстои изиграването на двата финала на отделните уреди.

„Едно огромно „Благодаря” на всички българи, които ни подкрепят. Обещаваме утре да дадем всичко от себе си и да покажем съчетанията си по най-добрия начин. Пожелаваме си да сме спокойни и уверени,  да излезем със самочувствие и да се насладим на финала на Световното първенство по най-добрия начин.”