Победителят в рали България в едномарковия шампионат Хюндай Рейсинг Трофи Симеон Симеонов коментира втората си победа в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy. Той изкова успеха по отсечките на най-авторитетното българско рали - България, след като спечели и първия старт за 2017 в Румъния.

"Вече сме в България, познаваме по-добре отсечките, получи се битка, изгубих първата отсечка в събота, но във втората отсечка успях да наваксам и дори имах преднина от 15 секунди, в неделния ден успях да съхраня преднината си и дори я увеличих", коментира Симеонов.

"Вече съм много уверен с колата, използвам почти максималко възможностите й, ще се стремя във всеки един завой да взимам максимума от колата, а това да помогне за по- добро време", допълни той.

"Най-тежките отсечки бяха първите две, и то най-вече втората, тъй като имаше много фракция, можеше да се получат и по-големи разлики, редувахме отсечките с Мартин, не трябваше да рискувам на мокрото трасе в последната отсечка. Контролирах ралито през цялото време, надявам се и в следващите ралита да побеждавам все така", коментира още победителят от рали България в едномарковия шампионат.