Шампионът в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy Григор Григоров и навигаторът му Даниел Миленков дадоха своето мнение за изминалия сезон - 2016.

"Това беше един дълъг сезон, много интересен, имаше доста нови момчета, сега с новите две коли имаше още по-сериозна конкуренция. Бях направил добри записки, трябваше да сдобия по-голяма увереност. Доволен съм, нямахме проблеми, чисто и приятно състезание за нас", коментира Григоров.

"Ралито е много интерес спорт, трябва да си много комплексен човек, ние с Даниел сме такива хора, Hyundai ни направи добри пилоти, в България нивото е малко по-ниско и е объркана стратегията, знам къде съм силен, знам къде съм слаб, знам къде на натисна газта, къде да отпусна. През сезона се нагледахме на не една и две катастрофи, тъй като част от пилотите идват неподготвени и като ги хване адреналина правят грешки", коментира още шампионът в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy.

"Все още нямаме конкретни цели за следващия сезон, Hyundai Racing Trophy влиза в плановете ни, имаме амбиции и за по-сериозни постижения", каза още Григоров. 

"Разликата между Шумен и Сърбия е огромна. В Шумен ралито е по-леко, има разлика", коментира Григоров по повод разликата между ралитата в Сърбия и Стари столици в Шумен.

"Благодаря за това, че Григор ми се довери, за да седна до него, станахме шампиони, а това е хубав момент за нас", каза навигаторът на пилота Даниел Миленков.

"Адреналинът и тръпката са водещи за мен, щастлив съм да съм навигатор, най-тежкото ми рали беше в Сърбия, с най-тежки условия и отсечки", допълни Миленков по повод кое рали се е запечатало в съзнанието му най-добре.