Треньорът на пилотите в Hyundai Racing Trophy Петър Гьошев коментира изминалото рали Твърдица-Елена. Представянето на момчетата от едномарковия шампионат впечатли като те отново намериха място в топ 10 на състезанието.

- Оценката ви за ралито?
- Ралито беше на топ ниво. Като организация и провеждане беше подготвено много добре. Супер силно състезание се получи. За този сезон мисля, че това ще е най-доброто рали от тези които ни предстоят и тези кoитo минаха. Дългият етап, който беше 30 км е най-дългият, който е каран. В тези дълги етапи може да направим добри спортисти. В ралито имаше един силен екипаж на Пламен Стайков, а нашите екипажи бяха веднага след него. Изненaдa ме Христo Герoв. В пoследната отсечка Григор атакува и успя да спечели, С Христа Геров имаме да поработим още. Работим тези момчета да бъдат все по-бързи. Очаквах грешката която направи Симеон Симеонов, който направи добри времена, но още не е готов да ги поддържа.

- Какво ще кажете за младия пилот Георги Делчев?
- Той идва от автомобилна фамилия, и това явно му оказа влияние. Над него тегне сянката на вуйчо му, знаете Радослав Козлеков му е вуйчо. Той има данни, интелигентно момче е. Млад е, надявам се до края на сезона да е хванал правилната посока и догодина да има изненади от него. През първия ден на ралито кара добре и със скорост.

- Очаквате ли да сте по-бързи на рали Сливен?
- Честно да си призная започвам да се притеснявам ако ставаме все по-бързи, тъй като може да спечелим и някое състезание с Хюндай.