Мексико е дестинация, която внася специфичен колорит във Формула 1. Състезание, което е имало своите силни периоди, но също и години на отсъствие. От 2015 година чрез „Аутодромо Eрманос Родригес” се завърна на хоризонта и придоби особена тежест. Стартът в Мексико е един от последните за сезона и победата тук може да има различни измерения. Най-вече в зависимост от това на чия сметка отива.

Heineken ти предлага възможността успехът да бъде само и лично твой. Редом със събитията на пистата, ще върви и играта, която може да те нари с уникални награди, каквито всеки фен на Ф1 би оценил по достойнство. Присъедини се и умножи вълнението от екшъна. Страницата на Играта е само на един клик разстояние – gong.bg/f1.

С активното съдействие на Heineken ти имаш шанса да се почувстваш победител, докато страстите на трасето се разгорещяват. Не губи ценно време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.

Гран При на Мексико е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!