Мис Хърватия Ивана Кнол още не се е сбогувала с Катар и Световното. То може да се нарече успешно за нея, не само за „ватрените“, които стигнаха до бронза след успех с 2:1 над Мароко.

Инфлуенсърът доби изключителна популярност по време на Мондиала, като една от най-колоритните фенки. Тя вече има 3.1 милиона последователи в социалната мрежа, като прибавяше средно по 300 000 на ден. Сега брюнетката търси билет за финала между Аржентина и Франция.

Ивана Кнол стори

източник: Instagram.com

бгнес
4 снимки

„Хората, които ме харесват по целия свят са горе-долу колкото цялото население на Хърватия. Световното първенство беше страхотно за мен и вече е към края си“, каза Ивана преди малкия финал между „карираните“ и „атласките лъвове“.

„По отношение на моят Инстаграм - дори не мога да си мечтая за това, което се случи. Дойдох в Катар с 570 000 последователи, сега имам над 3.1 милиона и това ме кара да се усмихвам“, добави красавицата.

Instagram.com
100 снимки

„Много съм горда с моя отбор. Толкова малка държава сме, но с огромни успехи. На последното Световно стигнахме финала и сега сме в топ 4“, каза още тя.