Селекционерът на Португалия - Фернандо Сантош, разкри, че е бил притеснен от ситуацията с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, който за кратко беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед заради отказа си да влезе като резерва в мача срещу Тотнъм.

От началото на сезона нападателят по-често остава на резервната скамейка и Сантош е бил притеснен от този факт предвид наближаващото Световно първенство в Катар.

БГНЕС
23 снимки

„Не обичам да се меся в работата на колегите си. Кажете ми обаче кога някой си е представял, че Роналдо няма да играе редовно. Факт е, че сега нещата стоят по друг начин. Кристиано е говорил с треньора си. Той беше титуляр в последните няколко мача - срещу Шериф, Уест Хем и Реал Сосиедад. Игра не само в Лига Европа, но и във Висшата лига“, заяви Сантош пред португалската „Sport TV“.

„Допреди известно време можеше да се говори за липса на игрови ритъм, но към момента такъв проблем не съществува. Да, имаше момент, когато се вълнувах за случващото се с Кристиано. Това се случи, когато ми съобщиха, че той няма да тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед. Да се подготвяш индивидуално е доста трудно. Сега всичко е напред и пред Роналдо има много мачове“, каза още Фернандо Сантош.