Селекционерът на Мароко Валид Реграги смята, че би било грешка за неговия отбор просто да се съсредоточи върху заплахата от Лука Модрич в предстоящата среща с Хърватия от група F на Световното първенство.

„Разбира се, Хърватия е фаворит в този мач. Те играха на финала на последното Световно първенство и имат играча със Златната топка в лицето на Лука Модрич. Да, той има нещо в себе си, но ние ще останем съсредоточени върху собствените си играчи. Ако моят отбор остане фокусиран само върху Модрич, това е голяма грешка.

Важното е, че играем футбола на Мароко с положителна нагласа, даваме всичко от себе си и след това не съжаляваме за нищо“, заяви Валид Реграги.

Атласките лъвове също имат свой собствен талисман в лицето на крилото на Челси Хаким Зиеш, който беше върнат в отбора, след като Реграги смени Вахид Халилходжич като старши треньор само преди три месеца.

„Нашите играчи ще имат нужда от най-доброто от Хаким Зиеш. Видяхте в последния мач той отбеляза прекрасен гол срещу Грузия. Когато Хаким има това самочувствие, той е един от най-добрите играчи в света. Имаме нужда от него утре с неговото качество и той ще даде всичко от себе си“, добави Реграги.