Фен на Саудитска Арабия, който стана известен с въпроса „Къде е Меси?“ по-рано на Световното първенство бе забелязан да подкрепя финалиста на първенството Аржентина. Въпросният привърженик даде забавно интервю пред стадион „Лусаил“, минути след като Саудитска Арабия записа шокираща победа с 2:1 над „гаучосите“ още в първите дни на турнира.

Това беше една от най-големите изненади изобщо в историята на Световните първенстна. Тогава едва ли мнозина са предричали, че „албиселесте“ ще стигне до последния двубой на Мондиал 2022.

Припомняме, че споменатият саудитски привърженик, прекъсна включване на живо на един репортер, като го попита: „Извинете, къде е Меси?“, което логично бе съпътствано от много шеги по адрес на суперзвездата. Самият запалянко също си позволи една шега по адрес на №10 от Аржентина, като провери джобовете на журналиста за следи от седемкратния носител на „Златната топка“.

Няколко седмици по-късно същият човек отново влезе в кадър. Този път, носейки синьо-бялата фланелка на Аржентина и подкрепяйки южноамериканците.

Когато влезе в обектива на телевизиите, той каза: „Къде е Меси? Аз съм саудитецът, който направи това Световно емблематично. Днес подкрепям Аржентина”.

„Обещах на моите приятели от Аржентина, че ако стигнат до финала, ще ги подкрепям“, добави фенът, викайки „Вамос, Аржентина!“