Предводителят на Сърбия – Драган Стойкович, беше изключително разочарован след равенството 3:3 срещу Камерун от група G. “Орлите“ водиха в резултата с 3:1 след обрат, но допуснаха изравняване, което им коства първа победа на Мондиала в Катар срещу африканския тим.

„Чувствам се разочаровани от резултата. Да водиш с 3:1 и да завършиш 3:3 е ужасно. Мисля, че реакцията ни след първия им гол беше много добра. Отборът разцъфтя и създадохме няколко феноменални положения, дори след трите отбелязани гола. Хареса ми, че линията на защитата ни беше висока, но не взехме победата по изключително аматьорски начин“, каза Стойкович пред сръбските медии минути след хикса с Камерун (3:3).

Gulliver/GettyImages
100 снимки

„Продължавам напред. Това, че в статистиката няма никъде да са пред нас, то в този момент няма абсолютно никакво значение“.

Излизането на Страхиня Павлович от игра в 56-ата минута пък е създало доста главоболия на „орлите“. „Имахме отново лош късмет, след като един от двамата ни централни бранители поиска смяна. Трябваше да реагираме и да мислим, тъй като те играха с двама нападатели. Нямам късмет с тези контузии и това е. Притесняваше ни този проблем и преди срещата“, заяви селекционерът на Сърбия.