Централният защитник на Португалия Пепе сподели своето мнение след изненадващата загуба на "мореплавателите" от отбора на Мароко.

Gulliver/GettyImages
99 снимки

"Това е нещо, което е много по-голямо от мен и трябва да го кажа. Неприемлимо е да имаме аржентински съдия за днешната среща при случилото се вчера. Не казвам, че той е повлиял на мача, но видяхте какво стана през второто полувреме. Вратарят лежеше постоянно на земята и получихме само осем минути продължение. Според мен, не беше приемливо съдията да бъде аржентинец и не трябва да се премълчава това.

Истината е, че не играхме добре, можем много по-добре и сме разочаровани, че отпадаме на четвъртфиналите от Мароко, защото знаехме, че можем да победим този съперник и бяхме уверени, че ще го сторим, но в крайна сметка изгубихме тази среща. Който и да играе в атака, го прави добре", сподели бранителят след края на срещата.

Португалия отпадна от надпреварата, докато Мароко ще се изправи на полуфинала срещу победителя от срещата между Франция и Англия, която ще се играе малко по-късно днес.