Дни след елиминацията на Бразилия от Мондиал 2022 след поражението от дузпи срещу Хърватия Неймар, който твърдеше, че е „психологически разрушен“ след една от най-тежките загуби в кариерата си организира мега парти в къщата на сестра си.

Рафаела реши да покани брат си у тях, след което двамата направиха голям купон, а това беше нещо, което не се прие леко в страната на кафето.

100 снимки

Според Folha de Sao Paulo събитието е посрещнало няколко приятели на звездата на Пари Сен Жармен, както и сърфистката Габриела Медина и няколко актьори. В допълнение се твърди, че бразилецът е помолил гостите да не използват мобилните си устройства, за да се запази личното пространство на всички присъстващи.

На партито е присъствал и друг национал на Селесао – Антони, което допълнително разгневило бразилската общност.

бгнес
4 снимки

Бившият бразилски вратар – Нето, коментира случая по следния начин: „Ако ти наистина си опустошен психически, няма да организираш купон. Нека се покаже уважение към бразилския народ“.

Припомняме, че Бразилия беше елиминиран на дузпи от хърватите, след като поведе в резултата в продълженията с 1:0 именно с гол на Неймар, но допусна нелепо изравняване в 117-ата минута, когато „златистите“ бяха хванати на контраатака от „ватрените“, за да може европейците да изравнят. При дузпите Хърватия надви съперника с 4:2 и така опустоши мечтите за шеста световна титла на Селесао.