Трудно да се скриеш в Катар, особено за звезда като Килиан Мбапе. Оказа се, че нападателят на Франция е намерил време да посети лагера на Мароко. Двата отбора са съперници в утрешния полуфинал на Световното първенство и затова визитата му изненада всички. 
 
Да, няма грешка! Мбапе бе уловен в хотела, в който е настанен мароканският национален отбор. Там той разговаря със съотборника си в ПСЖ - Ашраф Хакими.

За разлика от Килиан, който избягва да говори с журналистите на Мондиал 2022 и дори плати няколко глоби за това, Хакими е доста по-благоразположен към представителите на медиите. Футболистът на "атласките лъвове" обясни, че двамата с Мбапе са добри приятели и имат много общи неща.

"Ние не само сме съотборници в ПСЖ, но обичаме един и същ стил в музиката, както и компютърните игри. Освен това Мбапе ми помага да уча френски. Израснах в Мадрид и прекарах по-голямата част от живота си в Испания. Езиковата бариера е много смущаваща в ежедневието и на терена, така че Килиан реши да я поправи. Сега мога да говоря френски доста добре и това е благодарение на моя приятел", обясни Хакими.