Капитанът на Хърватия Лука Модрич заяви, че все още не смята да се отказва от националния отбор. Халфът смята да продължи да играе поне до юни, когато са мачовете от Лига на нациите. 

"Може да е последното ми Световно първенство, но не мога да кажа нищо. Ще видим какво ще се случи в бъдеще, но искам да продължа поне до мачовете за Лига на нациите", заяви Модрич след победата с 2:1 над Мароко в мача за третото място на Мондиал 2022. 

Срещите, за които халфът говори, ще се играят между 14 и 18 юни. Хърватия ще участва във финална четворка с Италия, Испания и Нидерландия. 

Модрич също така оцени и поколението на "ватрените": "Спечелването на два медала е много важно за нас. Вече не може да се каже, че Хърватия прави нещо на 20 години. Поставихме Хърватия на картата. Имаме страхотен отбор, който има бъдеще пред себе си". 

"Много съм щастлив за цялата си кариера в националния отбор. Спечелването на два медала е много важно. Исках да спечели и купата. Не се случи, но съм много щастлив", завърши халфът.