Луис Енрике, който се раздели с поста си на селекционер на националния отбор на Испания по футбол, се прости с феновете чрез емоционален пост в социалните мрежи.

"Всичко започна преди 4 години и колко бързо минава времето! Мога да бъда само супер благодарен на тези, които подписаха с мен два пъти (президента Рубиалес и спортния директор Молина). На всички служители на федерацията, с които преживяхме заедно моменти от всяко естество. И, разбира се, на футболистите, които бяха безупречни в поведението си и верни на идеите, които налагахме. Съжалявам, че не успях да им помогна повече", написа испанският треньор.

Той благодари още на целия екип, с който е работил през последните години - от охраната до лекарите и физиотерапевтите. Луис Енрике се сбогува и с феновете, които са подкрепяли отбора винаги и най-вече в трудните моменти.

"Всичко, от което има нужда отборът, а подкрепа, за да постигне Луис де ла Фуенте всичко, което му е поставено като цел. Хайде, Испания! Завинаги! Благодаря!", написа Луис Енрике.