Стартът на Световното първенство в Катар наближава с всеки изминал ден, а с това и поредицата "Лицата на NOVA" продължава да ви среща с водещите, които ще се погрижат за отразяването на всеки един двубой. Наред е интервюто с Виктор Врачев, който симпатизира на Англия за спечелването на шампионата, но поставя сред фаворитите и южноамериканските колоси Бразилия и Аржетнина. 

Нова Броудкастинг Груп
37 снимки

Кой е големият фаворит за спечелване на Световното първенство?

Не е само един, според мен. Бразилия и Аржентина, най-вече заради Меси, който каза, че това ще му е последното голямо първенство. Англия също е фактор, особено след финала на Европейското първенство. Доста са фаворитите, но личните ми предпочитания са именно насочени към англичаните.

На кой от участниците симпатизираш?

На „трите лъва“, разбира се. Дори работата ми тук е свързана с отразяването на двубоите от Висшата лига. За съжаление обаче да си привърженик на Англия през години се е доказало като нещо, което рядко носи наслада.

Кой мач от групите очакваш с нетърпение?

Англия срещу САЩ, най-вече заради стила на американците и начинът, по който се развива футбола там. Те имат много млади таланти и ще ми е много интересно как ще се представят и заради задаващия се форум през 2026-а година в Мексико и Канада. Като че ли това първенство ще е генералната репетиция за пътят, който ще бъде извървян през следващите 4 години.  

Запознайте се с цялото интервю в прикаченото видео!