Хърватия и Мароко ще играят за бронзовите медали на Мондиал 2022 в събота, 17 декември. Двата отбора вече играха помежду си в груповата фаза, когато срещата приключи при резултат 0:0. Съботният сблъсък обаче ще има много по голямо значение, тъй като ще разпредели третото и четвърто място в Катар.

Андрей Крамарич водеше атаката на "ватрените" и се очаква да стори това и в съботния мач. 

"В първия мач усетихме що за отбор са. Имат талантливи играчи, които ще дадат живота си, за да победят. В крайна сметка залогът е медали или празни ръце. Нямаме право на грешка", сподели 31-годишният нападател.

Gulliver/GettyImages
79 снимки

"Мароко доказа с досегашното си представяне, че може да се справи с най-големите отбори. Мисля, че крайният изход може да бъде решен от индивидуално действие. Мароканците ще се хвърлят здраво в битката, защото им се предоставя шанс да се превърнат в безсмъртни герои в родината си. За тях това ще е мачът на живота им", добави той.

"Чувствам се страхотно, не съм уморен. Съжалявам, че първенството свършва. Пълен съм с енергия и мотивация. Очевидно не се представих така, както ми се искаше, но имам още един мач пред себе си", завърши Крамарич.