Полузащитникът на Хърватия - Матео Ковачич, коментира победата на "шахматистите" срещу Бразилия. Селесао напусна Мондиал 2022, след като загуби при дузпи от Хърватия. Матео Ковачич, остана изключително щастлив след успеха.

"Не мога да повярвам, това е невероятно. Знаехме, че можем да направим нещо подобно, но все пак това е Бразилия. Знаехме, че ще е много трудно. Освен това получихме гол и аз не знам в коя минута. Благодаря на цяла Хърватия за подкрепата. Тази победа е за тях. Този мач напълно ни описва", сподели той.

60 снимки

"Имаме характер и никога не се предаваме, дори и когато е трудно. Показахме го отново. Бразилия бе много мощна, но ние играхме нашата игра. Дори и когато получихме гол, не се отказахме, а успяхме да отговорим. А след това се класирахме напред. Емоциите са огромни. Сега първо трябва да си починем, а след това ще видим какво ще се случи", заяви Ковачич.

"Знаем, че всички празнуват този успех, но ние дойдохме тук, за да стигнем докрай. И ето ни тук, ето ни тук. Все още не сме постигнали нищо. Ще опитаме да зарадваме нашата прекрасна страна с още по-голям успех", допълни футболистът.