Селекционерът на националния тим на Дания по футбол Каспер Хюлманд е убеден, че мачът с Австралия ще бъде много интензивен и ключов за продължаването напред.

"Най-добрият начин да се подготвим е да сме 100% концентрирани. Ние играем с нашата философия, нашата идентичност и ще видим какво ще се получи. Може би само последните 10 или 15 минути можем да се променим заради резултата", коментира Хюлманд на пресконференцията преди мача утре.

"Австралия се солиден колектив, като нас. Организирани са добре, нападат заедно, отбраняват се заедно. Познаваме ги, играхме с тях преди 4 години в Русия и направихме 1:1", припомни селекционерът.

"Отборът на Австралия знае, че е трудно да се чака, не се знае дали равенство ще им стигне за класиране. Сигурен съм, че ще атакуват, ще ни подложат на напрежение", смята той.

"Играчите ми са свикнали с такива мачове, независимо дали с националния отбор или с клубовете си. Не говорим за напрежението, тренираме, готвим се нормално. На Световно първенство има големи емоции, давате ли си сметка колко е важно това за хората по целия свят. Това е красотата на футбола и трябва да се възползваме от тези моменти", завърши Каспер Хюлманд.