"Трите лъва" са на една победа от втория си пореден полуфинал на Световно първенство. На пътя им стои настоящият шампион Франция. Бившият полузащитник на Шотландия Греъм Сунес даде съвет на отбора на Гарет Саутгейт да продължи и да спечели турнира, ако победи тима на Дидие Дешан за първи път от 2015 г.

"Не мисля, че някой иска да играе с този отбор на Англия. Висшата лига е най-трудното първенство и играчите играят с огромна интензивност. Този ​​отбор на Англия е подценен по много начини, те носят заплаха, огранизирани са добре и ще се борят до последната секунда на мача. Ако успеят да преодолеят Франция, бих ги поставили като фаворити за трофея предвид това, което видяхме досега от началото на турнира", сподели Сунес.

Сунес знае много за английския футбол, тъй като е прекарал по-голямата част от кариерата си на играч там, главно за Ливърпул в края на 70-те до началото на 80-те години. Халфът знае какво е да представляваш страната си и на най-голямата сцена, след като е играл на три световни първенства за Шотландия през 1978, 1982 и 1986.