Мароко и Хърватия се изправят един срещу друг в първи мач от група F на Световното първенство в Катар. Срещата е с начален час 12:00 и може да я ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Мароко ще се надява да започне добре Мондиала в Катар, като това ще е първата официална среща за новия наставник Уалид Реграри. Вахид Халилходжич бе уволнен, като се смята, че е имало скандал между футболисти и треньор, като най-активният играч в този спор е бил Хаким Зием. Халилходжич именно успя да класира Мароко на Мондиала в Катар. На Световното първенство в Русия "Лъвовете на Атлас" записаха само една точка и завършиха на незавидната четвърта позиция, така че ще се надяват на по-добро представяне.

Хърватия е може би на последния си голям форум в сегашния си вид. Очаква се треньорът Златко Далич да не прави особени корекции в състава си и да заложи на опита, който имам, тъй като именно той направи балсканската държава втора в света през 2018-та година. В центъра на внимание ще бъде Лука Модрич, тъй като на него ще се разчита да поведе "шахматистите" към ново славно приключение на Световно първенство.

Срещата се очаква да е много интересна, защото групата се очертава да бъде много равностойна и всяка точка ще бъде безценна.