Един от най-великите нападатели в историята - Роналдо, известен още като Феномена, е сигурен, че Бразилия разполага с всичко необходимо, за да триумфира с титлата в Катар 2022. Освен тома той вярва, че Неймар ще бъде големият лидер на тима по пътя към трофея. 
 
“Тите прекрасно знае как трябва да играе отборът. Той е отличен треньор. Според мен това е най-добрият състав на Бразилия от 2002-а година. Момчетата са подготвени кондиционно и се влагат максимално в тренировките и мачовете. Срещу Швейцария беше по-трудно, отколкото срещу Сърбия. Мисля, че в елиминациите отборът ще играе още по-силно.
 
В Бразилия не обичаме изненадите във футбола. Тимът ни е различен без Неймар, той е двигателят на състава. Дано контузията не му попречи да покаже най-доброто от себе си в решаващите мачове. Милиони по света му се възхищават. От него и от националния отбор се очакват победи и красива игра. Само шестата звезда на екипите би направила Неймар легенда за поколенията. Той трябва да бъде запомнен като един от най-големите футболисти, а не като такъв, когото феновете проклинат”, коментира Феномена.