Все повече информации сочат, че е твърде възможно, след Световното първенство в Катар, Англия да има своя нов селекционер. Постът на Гарет Саутгейт изобщо не е сигурен, а от „трите лъва“ се очаква силно представяне на Мондиала, който стартира само след броени дни. Ако все пак, Саутгейт бъде освободен след най-големия футболен форум на планетата, за негов основен наследник се смята мениджърът на Нюкасъл Еди Хау.

Специалистът прави истински чудеса със „свраките“ и само за 12 месеца превърна „джордитата“ от претендент за изпадане, в тим, който към момента е в топ 3 на най-силното първенство в света. Бившият наставник на Борнемут обаче изглежда напълно посветен на работата си в Нюкасъл и няма никакво намерение да поема английския национален отбор.

„Чета тези информации, които ме пращат начело на Англия, но не се интересувам от тази тема. Със сигурност при никакви обстоятелства не бих напуснал Нюкасъл, защото в клуба наистина се чувствам щастлив. Гоним големи цели, много пъти сме говорили какво искаме да постигнем в бъдеще, така че съм изцяло концентриран върху работата си. Ще си почина няколко дни, ще прекарам време със семейството, и след това отново се залавям за работа, за да може, когато официалните двубои се завърнат след около месец, ние да бъдем напълно готови“, каза Хау.