Критиките към португалския селекционер Фернандо Сантош не спират след отпадането в Катар. В тях се включи и съпругата на Кристиано Роналдо - Джорджина, която изрази разочарованието си от решението на треньора да остави Роналдо на пейката.

"Днес твоят приятел и треньор сбърка с решението си. Този приятел, за когото казваш толкова много думи на възхищение и уважение. Същият приятел, който, пускайки те на терена, видя как всичко се промени, но беше твърде късно. Не можете да подценявате най-добрия играч в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не може да се застъпите за някого, който не го заслужава. Животът ни дава уроци. Днес не загубихме, днес се учихме", написа половинката на Роналдо в Инстаграм.

Джорджина стори

източник: Instagram.com

37-годишният нападател влезе в игра в началото на втората част, но не успя да измъкне Португалия. "Мореплавателите" отстъпиха с 0:1 на сензацията Мароко и се простиха с надеждите си за първа световна титла. Мондиалът в Катар беше и последната възможност за Роналдо да стане световен шампион.

Gulliver/GettyImages
40 снимки

Сeстрите на Роналдо - Катя и Елма, подкрепиха Джорджина и също изразиха възмущението си от отношението на треньора към брат им.