Звездата на Англия и Манчестър Сити Джон Стоунс е жизненоважен защитник за клуба и страната си през последните няколко години, играйки във финал на Шампионска лига, финал на Европейско първенство и полуфинал на Световно първенство, както и няколко вътрешни финали в първенството.

От Мохамед Салах до Чиро Имобиле, Стоунс е играл срещу много от най-добрите нападатели в световния футбол, но кой е най-добрият, срещу когото е играл?

Не е изненадващо, но Стоунс каза пред GOAL, че седемкратният носител на Златната топка Лионел Меси е най-добрият опонент, срещу когото се е изправял. Той си спомни, че е бил един срещу друг с бившия лидер на Барселона в Шампионската лига.

"В деня, когато той наистина не играеше според обичайните си стандарти, но да си му фен и да наблюдаваш движенията му, да гледаш какво прави с топката, беше наистина невероятно. Опитвам се да видя как мога да използвам това за различни играчи или различни мачове.

Стоунс не просто е играл срещу някои невероятни играчи, той е бил и техен съотборник.

"Давид Силва трябва да бъде там с най-добрия играч“, каза той. "Той просто направи всичко да изглежда толкова лесно. Начинът, по който се движи с топката, пасовете, просто по конец."