Крилото на Аржентина Анхел Ди Мария е категоричен, че в отбора му са знаели как ще играе Саудитска Арабия и са се подготвяли за това. “Албиселесте” обаче не намериха необходимото решение и загубиха с 1:2.

“Спокойно можехме да бием с 5:0, но загубихме. Трябва да мислим за предстоящото, защото този двубой вече свърши. Така че е нужно да мислим за Мексико и да бъдем позитивни за това, което ни предстои".

"Знаехме, че ще играят така и го тренирахме, но не се справихме. Може би стартирахме по-рано в отиграванията и затова бяхме хващани в засада. Бяхме ентусиазирани да започнем с победа, но не се получи. Създавахме положения, които не успяхме да реализираме. Треньорът ни го каза: те играха с висока защитна линия и не можехме да я пробием. Тренирахме това, но не сполучихме. Нито преди това бяхме най-добрите, нито сега сме най-слабите. Трябва да мислим позитивно. Все някога серията ни без загуба щеше да приключи. Мачът свърши и бързо трябва да излезем от тази ситуация, тъй като ни предстоят два финала”, коментира Ди Мария.