Клюкарските издания не спират да се ровят в интимния живот на нападателя Килиан Мбапе. Звездният футболист на Франция сменя често гаджетата, вероятно и заради това ги крие ревностно. Той е сред малцината играчи, който не се радва на нежна подкрепа по време на световното първенство в Катар, където „петлите“ в неделя излизат във финала срещу Аржентина.

Поредната му е белгийката Роуз Бертрам. Тя, също и като предишните, му е кака. На 27 е и е успешен модел.

Във вените на красавицата тече смесена кръв. Нейната майка е от Белгия, а бащата – от Кабо Верде. Двамата се запознали в Париж, където тя имала служебни ангажименти, пише telegraph.bg.

Мбапе обаче не e първият играч на Пари Сен Жермен, с когото Роуз има връзка. Още когато е на 17, тя среща бившия национал на Нидерландия Грегори ван дер Вийл. Любовта им пламва именно по времето, когато десният защитник играе за френския клуб, и от нея се раждат две деца.

„В момента съм свободна и готова да срещна нов човек. Не решаваш в един момент, че ще скъсаш с някого. Това е дълъг процес. Ван дер Вил е баща на моите деца и съжалявам, ако сме се разделили по лош начин“, заяви наскоро красавицата, която е дефилирала на модната сцена за известни брандове.

СНИМКИ НА ХУБАВИЦАТА - ТУК

Преди да се хване с белгийската чаровница, Мпабе беше спряган с известния модел и трансджендър Инес Рау. Сега на 32, тя сменила пола си, когато била още на 16. „Едва след операцията се почувствах в кожата си“, не спира да повтаря Инес.

Най-дълга и сериозна беше връзката му с италианката Мария Луиза Джакобели, дъщерята на спортния журналист и директор на „Тутоспорт“ Ксавие Джакобели. По време на Евро 2020 обаче красавицата не изневери на своята Италия, загърбвайки Франция на своя любим.

През леглото на 23-годишния нападател са минали още Ема Смет, дъщерята на легендарния певец Джони Холидей, а също така дългокраката Авив Сара Мейри и супермоледа Стела Максуел. Всички те са по-големи от него.