Най-популярният шведски футболист Златан Ибрахимович направи любопитен и същото време загадъчен коментар след класирането на националния отбор на Швеция на световното първенство в Русия.

Нападателят на Манчестър Юнайтед, който се отказа от националния тим след Евро 2016, а в момента се възстановява от скъсани кръстни връзки, публикува в социалните мрежи снимка на радостните си съотборници, придружена с коментар: "Ние сме Звеция" (We are Zweden).

Според мнозина това е ясен знак, че Ибрахимович не само е щастлив заради триумфа на съотборниците си, но и обмисля да се върне в националния тим.

Старши треньорът на шведите Яне Андерсон обаче видимо не бе доволен от въпросите, свързани с евентуалното бъдеще на Ибрахимович в националния тим.

"Това е невероятно! Този играч не играе за Швеция от година и половина, а ние все още говорим за него. Боже, трябва да говорим за чудесните играчи, които имаме в този отбор", заяви след срещата Андерсон.

"Искам да кажа, че демонстрирахме колективни усилия и в двата мача от плейофите, а днес имаше много герои на терена. Много съм щастлив от класирането ни", каза още треньорът на шведите./БТА