Крилото Илиан Йорданов, който у нас игра с успех за Левски и Локомотив Пловдив, със сигурност съжалява за решението си да опита футбола в Сърбия. Йорданов е част от отбора на Борац Чачак, където явно не си прекарва особено добре. За него това е втори опит зад граница след двете години в Денизлиспор (Турция).

"Днес за трети или четвърти път, за три месеца, от както съм във футболен клуб Борац Чачак (Сърбия), тренировката не се състоя поради липса на топла вода. Няма да ви казвам какви са другите условия за тренировка, като например съблекалня, екипировка и други. Заплати и премии не коментирам от кога не сме получавали, а този клуб е в Супер Лигата на Сърбия и имаше желание да се бори за местата, даващи право на участие в Лига Европа, а и да вземе купата на страната, след като стигна полуфинал. Не пожелавам на никой да попада в такава ситуация...краят е близо!!!, написа в профила си във Фейсбук футболистът.

В момента Борац е на 6-о място в класирането с 29 точки и там ще завърши, тъй като не чоже да бъде изместен или пък да свали от 5-ата позиция Раднички Ниш./БТА