Очарователната телевизионна спортна журналистка Дилета Леота прие с усмивка възгласите на феновете на Наполи. Красавицата се опита да омаловажи случилото се, като обяви обидните скандирания от преди седмица за недоразумение.

28-годишната италианка трябваше да изтърпи подвиквания на привържениците на стадион "Сан Паоло" преди двубоя от Серия А между Наполи и Бреша (2:1). Публиката не я прие по най-добрия начин, искайки да си свали блузката си.

„Беше недоразумение. Феновете на Наполи ме подкрепяха по време на мача, но след победата на тима отидоха малко по-далеч, но беше шега”, сподели красавицата.

Тя разкри, че гледа на случилото се от веселата страна на нещата. „Моята реакция беше част от иронията в този момент”, допълни блондинката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My body care routine @youth_milano 😍

Публикация, споделена от 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) на

Дилета Леота започва своята журналистическа кариера през 2010 година. „Това беше моя мечта от малка, интервюирах моите приятели след футболни мачове.”

Родена е в Катания, завършва право, но съдбата я отвежда в Sky Sports Italy, където постепенно се изкачва по йерархията, за да стигне до звездите на Серия А, които трябва да интервюира. След това е част от екипа на DAZN, където има свое собствено шоу, а по-късно и в Radio 105.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il mio Maximum...è svegliarmi ogni mattina con il sorriso. What’s your Maximum? @ferraritrento #ToTheMaximum #Adv

Публикация, споделена от 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) на

„Освен страхотни играчи, имах възможността да се срещна с най-успешните футболни мениджъри като Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти”, разказва още красавицата.

В списъка, който иска да попълни, са звезди като Лионел Меси, Серхио Рамос, Мохамед Салах, легенди като Дейвид Бекъм и сър Алекс Фъргюсън.

Запитана за следващата си мечта, Леота отговори: „Бих искала да съм на терена, когато националният отбор на Италия спечели световното първенство.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋💙🌊

Публикация, споделена от 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) на