Националът на България Валентин Антов изигра цял мач при домакинската победа на Кремонезе с 2:1 срещу Пиза в среща от междинния 36-и кръг в Серия "Б".

Двубоят започна чудесно за домакините, които поведоха още в 13-ата минута, след като Даниел Чофани беше точен от дузпа, свирена след проверка с ВАР заради нарушение на Артуро Калабрези срещу Кристиан Буонаюто. В 48-ата минута обаче Стефано Морео пресече пас пред наказателното поле и с последвалия си шут Марко Д'Алесандро изравни резултата. Така се стигна до 85-ата минута, когато резервата Масимо Кода върна преднината на "гриджоросите" със страхотно изпълнение на пряк свободен удар. Това беше 15-и гол за 35-годишния нападател през сезона. В добавеното време и двата тима имаха възможности за още попадения, но техните вратари успяха да ги предотвратят.

След тази победа Кремонезе вече има 63 точки и остава на четвъртото място в класирането, на пет от второто място, което дава право на директна промоция в Серия "А". Там в момента е Комо, който ако спечели днешното си домакинство на десетия Читадела, ще изхвърли "гриджоросите" от борбата за втората позиция, тъй като ще остават само още два кръга от редовния сезон. От своя страна, отборът на Пиза засега продължава да бъде девети в подреждането с 45 пункта, надявайки се на участие в плейофите за промоция.