Саутхемптън и Манчестър Юнайтед ще дадат начало на 4-ия кръг във Висшата лига. Двубоят на "Сейнт Мери Стейдиъм" стартира в 14:30 часа и ще бъде излъчен пряко по DIEMA SPORT 2. На Gong.bg ще проследим най-важните моменти от срещата.


Саутхемптън ще търси първи точки, след като се завърна в английския елит. "Светците" имат три загуби от три мача до момента. В последния си мач футболистите на Ръсел Мартин допуснаха поражение като гост от Брентфорд с 1:3. 

Наставникът пък говори за ситуацията в клуба преди големия мач с Манчестър Юнайтед и заяви: "Ситуацията не ми харесва, но не е проблем. Не ме натоварва ни най-малко. Същото беше и миналия сезон. Имахме период в началото, който беше наистина труден, така че сега се отнасям по същия начин. Същите тези хора, които казаха различни неща, след като загубихме четири мача миналата година, говориха за това каква брилянтна работа съм свършил в края на сезона"

Манчестър Юнайтед също не е в цветуща форма. Тимът на Ерик тен Хаг загуби два поредни мача след успеха си срещу Фулъм с 1:0 в първия кръг на първенството. След това обаче "червените дяволи" допуснаха поражения от Брайтън с 1:2 и срещу Ливърпул с 0:3 на "Олд Трафорд". Особено в последния мач тимът не предложи нищо и заслужено получи много критики. 

"Ще направим всичко възможно, за да спечелим всеки мач. Ще видим къде ще бъдем през май. Знам къде сме в процеса и знам какво трябва да направим, както и къде отиваме. Казах го и преди, още сме в преходен период", така Тен Хаг коментира случващото се.

 Нидерландецът разкри още, че Расмус Хойлунд и Люк Шоу прогресират добре, но няма да са на линия за мача срещу Саутхемптън.