Михаил Мантарков е част от фен клуба на Манчестър Юнайтед вече 7 години. Като дългосрочен член е имал възможността да усети духа на отбора, запознавайки се с голяма част от екипа на “червените дяволи“.  

Официалният фен клуб на „червените дяволи“ в България е признат от английския отбор през 2010 г. Клубът се занимава с много благотворителни дейности насочени към развитието на децата в България. Момчетата от клуба редовно организират инициативи, свързани с изграждането на спортни площадки, с подпомагането на деца в неравностойно положение, както и с организирането на атрактивни и развплекателни спортни събития за малчуганите.

"И в изминалия мач срещу Уотфорд, Манчестър Юнайтед не показаха хъс за победа, дори напротив, явно нещо пречи на момчетата да организират играта си, така както са правили до сега. Уотфорд спечели с убедителна победа с 3:1 над „червените дяволи“.

Хвърляйки цялостен поглед върху играта, смятам, че грешката на Ман Юнайтед за жалост далеч не беше само една. Страшно много пространство се оставяше на играчите на Уотфорд. Рууни не е в кондиция и ако Моуриньо не предприеме мерки, и не го вкара във форма, това ще изиграе много лоша шега на отбора. Лошото е, че го пуска е в игра, но без заслуги за това. Има играчи, които могат да се справят на терена, а остават на скамейката. По този начин желанието за игра в някои футболисти избледнява.

Размяната на позиции между Рууни и Погба бе другата фатална грешка в разпределението на момчетата от отбора. Погба също не е в много добра форма и определено не е това, което сме виждали, когато беше част от тима на Ювентус. Прави ми впечатление, че от известно време насам, не всеки е на правилната позиция. Трябваше да играем с бързи халфове тип Перейра, а в игра видяхме Погба. Беше логично да ни надиграят, и така и се случи. Подобни грешки се допуснаха и в мача с Фейенорд. В изминалия мач бяхме свидетели на третото издание от слабата игра на Манчестър. 

Единствено Ибрахимович и Рашфорд успяха да държат положението на терена. 

Колкото до Уотфорд, момчетата от отбора играха много добре. Явно Валтер Мадзари е обърнал внимание на грешките на Манчестър в последните мачове. Използваха празнотите по разкъсаните ни линии. Имаше неточности на съдията при първия им гол, но това не е причината за загубата на "червените дяволи".  Смятам, че можеха спокойно да вкарат и още голове предвид играта на Манчестър".