Отборът на Септември се похвали чрез клубния си сайт, че общо 8 играчи на тима са получили повиквателни за различните национални гарнитури и ще изкарат подготвителни лагери младежкия национален отбор, юноши старша възраст и юноши младша възраст.

При младежкия национален отбор на България до 21 години, с повиквателни от старши треньора Александър Димитров са  играчите на представителния тим на Септември - Здравко Димитров, Иван Тилев и Георги Русев. Те са повикани за приятелски срещи в Марбея (Испания) срещу Северна Ирландия на 22 март от 13:00часа и Финландия на 25 март от 14:00часа.

Наставникът на България U18 - Ангел Стойков, пък включи в своя състав - Владимир Николов, Александър Тодоров и Светослав Вуцов, които също са част от мъжкия отбор на "септемврийци". Те попаднаха сред избраниците му за контролите на България с Украйна в Благоевград на 21 и 23 март.

В състава на България U16 селекционерът Марчо Дафчев повика Панайот Пасков и Калоян Костов, които ще вземат участие в лагер - сбора на отбора в гр. Сливен в периода от 18-24 март.