Известен рефрен на агитката на Левски огласи съблекалнята на „сините“ след минималната победа с 1:0 над ЦСКА. След като играчите поздравиха запалянковците, подкрепили ги на Националния стадион „Васил Левски“ и отпразнуваха с тях успеха, купонът се пренесе и в съблекалнята, показват кадри на клубната телевизия.

След прибирането на Ники Михайлов и компания, футболистите се събраха и започнаха да пеят с пълно гърло един от рефрените на Сектор Б – „Само Левски шампион“.

Валери Божинов избухна: Отново автогол!

Успехът на Левски дойде след автогол на бранителя Стивън Перейра. Със спечелените три точки тимът Георги Дерменджиев се изравни като актив с „червените“ (48) и излезе на второто място във временното класиране, заради двете си победи над „армейците“ досега през сезона. Лидер остава Лудогорец, който е на 5 точки пред основните си преследвачи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Айде сините!!! 💙💪

A post shared by Ivan Goranov (@ivan_goranov4) on

До края на редовния сезон в Първа лига остават три кръга, а „сините“ ще мерят сили последователно със Славия, Лудогорец и Верея.

Левски с Йо-йо ефект

За състава от „Българска армия“ предстоят двубои със Септември, Етър и Берое, докато разградчани, освен срещу Левски, ще се изправи още срещу Ботев Враца и Септември.

След тези срещи започва плейофната фаза в първата шестица.

Още новини: 

Дерменджиев: Не искам да коментирам съдиите, но се справиха

Пенев: Случи се това, за което говорех, нищо по-различно 

Колев: Титлата не идея фикс за Левски

Джеси: Горанов действа срамно като капитан и национал