Ръководството на Левски се раздели с пореден директор. Този път с маркетинговия шеф Асен Василев, информира „Тема Спорт“. Освободена е и Диана Иванова.

Василев бе назначен на "Герена" през месец април тази година и се зае със задачите, които при предишните собственици на клуба бяха изпълнявани от телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Както е известно, преди три месеца Диана Иванова беше освободена като изпълнителен директор. Функциите й бяха заети от Красимир Иванов, а юристката премина на по-ниска длъжност. Тя беше част от екипа, преговарял с Аврам Грант за треньорския пост при „сините“. Сега обаче е освободена и от по-ниската длъжност заради търкания между нея и други фактори в клуба и затова е било взето решение за окончателна раздяла между двете страни.

По високите етажи на „Герена" е доста ветровито. В началото на 2017-а Левски се раздели и със спортен директор - Станислав Ангелов-Пелето, който бе заменен на поста от Даниел Боримиров. Наскоро Ангелов, който бе шеф и на школата на сините на стадион "Раковски", бе уволнен и от тази длъжност. Причината е, че той сложи ръка на сдружението "Левски-Раковски". Без много шум от "Герена" освободиха и дългогодишния изпълнителен директор Константин Баждеков