Ръководството на Лудогорец отправи призив към привържениците си за подкрепа в следващия домакински мач. Той е навръх Националния празник на България 3 март, като разградчани призова запалянковците си да застанат до отбора в мача с Ботев Враца с трибагреник в ръка и с химна на уста. 

Ето и какво написаха "орлите" в призива си към агитката:

"Любимият ни отбор загуби точки в битката за титлата, но продължава уверено да води в класирането на Първа лига. На връх националния празник на България в Разград пристига Ботев Враца. Корав отбор, който ще търси своето. В неделя любимците ви очакват вашата помощ. На тези от вас, които винаги са били зад отбора, както в трудните моменти, така и миговете на триумф."

"Лудогорец е мотивиран да защити титлата, но тежките и решителни битки тепърва предстоят. Отборът няма право на повече грешки и всеки мач до края на първенството ще бъде финал. Идват битки, в които конкурентите ще използват всички средства, за да свалят тима от върха. Лудогорец обаче е надделявал и в по-трудни моменти. Ще го направи и сега." 

"Нека на връх 3 март да дойдем на "Лудогорец Арена" и да подкрепим момчетата срещу Ботев Враца. Те ще дадат всичко от себе си, за  да ви зарадват с красива игра и победа. Нека в неделя развеем националния флаг и изпеем химна на България заедно", написаха от Лудогорец.