Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че ключът към победата над Левски с 3:0 в мача от 35-ия кръг на Първа лига, е колективността в тима. Футболистът допълни, че "червените" са пощадили "сините" и са можели да вкарат и още голове на "Васил Левски". 

Сребърно-червена тройка, бронзово-синя мъка

“Раздадох се за отбора, гледахме да играем колективно на терена и категорично 3:0. Мисля, че дори пощадихме Левски. Можеше още на полувремето да е 3:0, но Каранга на два пъти изпусна. Така им дадохме шанс да си помисля, че могат да направят нещо през второто полувреме”, каза Десподов пред CSKA.bg.

“Като вкараш гол в първата минута, това ти дава повече самочувствие, владеец инициативата в мача и притежавахме топката повече отколкото Левски. Те чакаха на контраатака, ама така не става” допълни футболистът на “червените”.

Стамен Белчев: Левски се размина с малко

“Колективната игра е ключът за победата. Ние преди мача си говорихме много целия отбор. Седнахме и си казахме, че трябва да победим в този мач, както заради нас, така и заради феновете. Когато играем като колектив се получават нещата и резултатите са налице”, каза още Десподов.

“Виждаме, че вървим нагоре. ЦСКА не трябва да се задоволява с малко. Лудогорец така ги изпуснахме, въпреки че ги надиграхме. Но след този мач мисля, че ЦСКА върви нагоре и всички в отбора го усещаме. Не ме е яд, че не можах да вкарам днес, радвам се, че отборът победи.